Brødskala Fint

BAGUETTE RUSTIKK DURUM 391g

391g x 14 stk

Rustikk durum baguette. Ca 55 cm lang, passer utmerket til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat. Grovhetsprosent 0.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 80645
EPD-nummer: 1934421
GTIN: 05701014039677

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Hvetemel, vann, durumhvete 20%, tørket surdeig (fermentert hvetemel, salt), salt tilsatt jod, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 015 kJ/ 240 kcal
Fett 1,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 47,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g
Protein 8,50 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Danmark
Varegruppe Frossen brøddeig
Varenummer 80645
EPD-nummer 1934421
GTIN 05701014039677
GTIN2
GTIN3 07020712006223
Opprettet dato 13.11.2014
Oppdatert dato 17.09.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand.