Deigemne grovt rundstykke 80g
80g x 125 stk
Frosne deigemner. Tin, hev og stek. Formes og toppes etter eget ønske.
Varenummer: 200569 | EPD-nummer: 4917019 | GTIN: 06416577603393
Varenummer: 200569
EPD-nummer: 4917019
GTIN: 06416577603393
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, fullkornsmel av hvete 24%, vann, byggmaltekstrakt, gjær, hvetegluten, rugmel 2%, hirse 2%, hvetekli 1,8%, linfrø 1,2%, solsikkekjerner 1,2%, salt, havrebiter 1%, vegetabilsk fett og olje (SG palme, raps), maltet hvetemel, fruktose, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av melk, egg og valnøtter. Kan toppes med valmuefrø, durummel, solsikkefrø, sesamfrø og/eller havre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter), Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 145 kJ/ 271 kcal |
Fett | 3,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 43,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Kostfiber | 6,10 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Estland |
Opphavsland | Estland |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 200569 |
EPD-nummer | 4917019 |
GTIN | 06416577603393 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2017 |
Oppdatert dato | 19.12.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks for å unngå ukontrollerte sprekker. Heves i ca. 45 minutter på 37 grader med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230 grader. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190 grader. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. |
Stekes |