Brødskala Fint

Deigemne rundstykke lyst 85g

85 g x 118 stk

Deigemne rundstykke. Tin, hev og stek. Toppes og snittes etter eget ønske.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1220
EPD-nummer: 4891685
GTIN: 17391288122004

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Hvetemel, vann, durumhvetemel, gjær, hvetegluten, tørket surdeig av hvete, salt, vegetabilsk olje (raps), maltet bygg, emulgator (E472e), druesukker. Kan inneholde spor av valnøtter. Kan toppes med valmuefrø, durummel, solsikkefrø, sesamfrø og/eller havre.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 967 kJ/ 229 kcal
Fett 2,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 8,50 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Estland
Opphavsland Estland
Varegruppe Frossen brøddeig
Varenummer 1220
EPD-nummer 4891685
GTIN 17391288122004
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2017
Oppdatert dato 03.11.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks for å unngå ukontrollerte sprekker. Heves i ca. 45 minutter på 37 grader med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230 grader. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190 grader. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid.