Focaccia 1200g
Smakfullt focaccia brød stekt i form for saftighet og jevn kvalitet. Passer perfekt til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat.
Varenummer: 11159998 | EPD-nummer: 4519096 | GTIN: 07020712014785
Varenummer: 11159998
EPD-nummer: 4519096
GTIN: 07020712014785
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, rapsolje, salt tilsatt jod, gjær, sukker, tørket surdeig av rug, rugmel, maltet hvetemel, maltet byggmel, emulgator E472e.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk, Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 184 kJ/ 283 kcal |
Fett | 6,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,80 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 2,10 g |
Karbohydrat | 47,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 6,90 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Litauen |
Opphavsland | Litauen |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 11159998 |
EPD-nummer | 4519096 |
GTIN | 07020712014785 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.04.2016 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Brødet anbefales å stekes i 4-6 minutter på ca190 grader fra tint tilstand. |