FOCACCIABOLLE 100g
100g x 32 stk
Tin og server
Varenummer: 80571 | EPD-nummer: 2116911 | GTIN: 05701536805712
Varenummer: 80571
EPD-nummer: 2116911
GTIN: 05701536805712
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, rapsolje, rosmarin (2%), gjær, sukker, salt tilsatt jod, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E471, E472e), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 170 kJ/ 280 kcal |
Fett | 4,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 49,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Kostfiber | 3,50 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 80571 |
EPD-nummer | 2116911 |
GTIN | 05701536805712 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 05701014036539 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 09.09.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server |