Glutenfri Grov sandwichbrød
Hatting Glutenfri Grovt sandwichbrød er rikt på fiber, 100% grovt og Nøkkelhullsmerket. Sandwichbrødet er ferdig delt slik at det tiner raskt og er perfekt til frokost på travle morgener eller matpakkelaging. Perfekt å varme i brødrister. Selges i pakning: 4 stk à 85 gram.
Varenummer: 201408 | EPD-nummer: 6058978 | GTIN: 06431901840558
Varenummer: 201408
EPD-nummer: 6058978
GTIN: 06431901840558
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Glutenfri HAVRE 58% (mel, flak, korn, kli), vann, sirup, salt, psyllium 1%, potetfiber 1%, gjær.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 920 kJ/ 220 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Kostfiber | 7,70 g |
Protein | 5,40 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 201408 |
EPD-nummer | 6058978 |
GTIN | 06431901840558 |
GTIN2 | 6431904840555 |
GTIN3 | 6431907840552 |
Opprettet dato | 12.07.2022 |
Oppdatert dato | 13.07.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -24 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Ovnsbakes | Sandwichbrødene er ferdig stekt og kan nytes direkte etter tining. Varm de gjerne i brødrister for en ekstra god smaksopplevelse. Alternativt sett de frosne brødende på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 6-8 minutter. Ved over- og undervarme stek på 220°C i ca 7-9 minutter. |