Brødskala Ekstra Grovt Nøkkelhullsmerking

Glutenfri Grov sandwichbrød

Hatting Glutenfri Grovt sandwichbrød er rikt på fiber, 100% grovt og Nøkkelhullsmerket. Sandwichbrødet er ferdig delt slik at det tiner raskt og er perfekt til frokost på travle morgener eller matpakkelaging. Perfekt å varme i brødrister. Selges i pakning: 4 stk à 85 gram.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201408
EPD-nummer: 6058978
GTIN: 06431901840558

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

65 produkter i databasen

Ingredienser

Glutenfri HAVRE 58% (mel, flak, korn, kli), vann, sirup, salt, psyllium 1%, potetfiber 1%, gjær.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 920 kJ/ 220 kcal
Fett 4,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 37,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,70 g
Kostfiber 7,70 g
Protein 5,40 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Finland
Opphavsland Finland
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 201408
EPD-nummer 6058978
GTIN 06431901840558
GTIN2 6431904840555
GTIN3 6431907840552
Opprettet dato 12.07.2022
Oppdatert dato 13.07.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -24 grader (C)
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 2 dager

Tilberedning

Ovnsbakes Sandwichbrødene er ferdig stekt og kan nytes direkte etter tining. Varm de gjerne i brødrister for en ekstra god smaksopplevelse. Alternativt sett de frosne brødende på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 6-8 minutter. Ved over- og undervarme stek på 220°C i ca 7-9 minutter.