Glutenfri Grove rundstykker
Hatting Glutenfri Grove rundstykker er rike på fiber, har 3 kaker på Brødskalaen og er Nøkkelhullsmerket. Rundstykkene er saftige og gode og er toppet med havregryn.
Varenummer: 201407 | EPD-nummer: Grove Rundstykker | GTIN: 06431901440130
Varenummer: 201407
EPD-nummer: Grove Rundstykker
GTIN: 06431901440130
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Glutenfri FULLKORNSHAVRE 36% (mel, flak), vann, potet (stivelse, flak 1%, fiber 1%), rismel, rapsolje, sukker, fortykningsmidel (E464, E466, E412) 2%, gjær, hevemiddel (E450, E500), psyllium1%, salt, emulgator (E471).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 030 kJ/ 246 kcal |
Fett | 6,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,80 g |
Kostfiber | 7,10 g |
Protein | 6,20 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 201407 |
EPD-nummer | Grove Rundstykker |
GTIN | 06431901440130 |
GTIN2 | 6431904440137 |
GTIN3 | 6431907440134 |
Opprettet dato | 11.07.2022 |
Oppdatert dato | 13.07.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -4 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Varmebehandles | Rundstykkene smaker aller best når de er varme og får en gylden stekeskorpe. Sett de frosne rundstykkene på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 10-12 minutter. Ved over- og undervarme stek på 220°C i ca 11-13 minutter. La rundstykkene få hvile et par minutter før servering slik at varmen kan fordele seg og rundstykkene får en tynn, sprø skorpe. Vi anbefaler at rundstykkene serveres umiddelbart etter hvilen, slik at de bevarer den nystekte kvaliteten. |