Glutenfri Hamburgerbrød
Forbrukerpak 320g
Hatting Glutenfri Hamburgerbrød er deilige hamburgerbrød med sesamfrø som er klare til bruk til alle typer burgere, fiskefilet og kyllingfilet.
Varenummer: 321413 | EPD-nummer: 4519567 | GTIN: 07020712014983
Varenummer: 321413
EPD-nummer: 4519567
GTIN: 07020712014983
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Maisstivelse, vann, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, sesamfrø (3,5%), gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, fortykningsmiddel (E464, E412), psyllium, potetfiber , bambusfiber, emulgator (E471). |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 320 kJ/ 315 kcal |
Fett | 8,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 536,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,10 g |
Protein | 3,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 321413 |
EPD-nummer | 4519567 |
GTIN | 07020712014983 |
GTIN2 | 7020712015003 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.11.2017 |
Oppdatert dato | 15.12.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter. |