Glutenfri porsjonsstykke grov tin server 85g
85g x 25 stk
Ferdig stekt og ferdig delt glutenfritt porsjonsbrød bakt med glutenfri havre. Unik produkt med nøkkelhullsmerke og høy grovhetsprosent. Mange bruksområder til påsmurt, dobbel sandwich, toast. Kommer singelpakket i hygienisk og praktisk pose. Grovhetprosent: 100
Varenummer: 201404 | EPD-nummer: 6057442 | GTIN: 06431901840534
Varenummer: 201404
EPD-nummer: 6057442
GTIN: 06431901840534
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Glutenfri HAVRE 58% (mel, flak, korn, kli), vann, sirup, psyllium, potetfiber, gjær.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 920 kJ/ 220 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Kostfiber | 7,70 g |
Protein | 5,40 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 201404 |
EPD-nummer | 6057442 |
GTIN | 06431901840534 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2022 |
Oppdatert dato | 26.02.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød-/bakeprodukter – flerpakk |
Brick kode | Brød-/bakeprodukter – flerpakk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 425 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 425 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 1 dager |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server |