Glutenfritt hamburgerbrød 80g
Glutenfritt hamburgerbrød i singelpakket i stekepose Ferdig stekt og skåret Passer til hamburgere 100-150g
Varenummer: 331921 | EPD-nummer: 4199634 | GTIN: 07020712013320
Varenummer: 331921
EPD-nummer: 4199634
GTIN: 07020712013320
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, maisstivelse, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, SESAMFRØ, fortykningsmiddel (E464, E412), gjær, salt, tørket glukosesirup (mais), psyllium, emulgator (E471), potetfiber, bambusfiber.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 205 kJ/ 285 kcal |
Fett | 7,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 51,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,10 g |
Kostfiber | 2,60 g |
Protein | 2,70 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 331921 |
EPD-nummer | 4199634 |
GTIN | 07020712013320 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.03.2015 |
Oppdatert dato | 07.08.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager. |