Brødskala Fint Vegan

Glutenfritt hamburgerbrød 80g

Glutenfritt hamburgerbrød i singelpakket i stekepose Ferdig stekt og skåret Passer til hamburgere 100-150g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 331921
EPD-nummer: 4199634
GTIN: 07020712013320

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

65 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, maisstivelse, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, SESAMFRØ, fortykningsmiddel (E464, E412), gjær, salt, tørket glukosesirup (mais), psyllium, emulgator (E471), potetfiber, bambusfiber. 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 205 kJ/ 285 kcal
Fett 7,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 51,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,10 g
Kostfiber 2,60 g
Protein 2,70 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Finland
Opphavsland Finland
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 331921
EPD-nummer 4199634
GTIN 07020712013320
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.03.2015
Oppdatert dato 07.08.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager.