Brødskala Fint Vegan

Glutenfritt pølsebrød 65g

Produktene er singelpakket i stekepose. Holdbar i 3 døgn etter tining.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 334122
EPD-nummer: 4199626
GTIN: 07020712013306

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

65 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, maisstivelse, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, fortykningsmiddel (E464, E412), gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, psyllium, emulgator (E471), potetfiber, bambusfiber. Kan inneholde spor av melk, egg, sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 200 kJ/ 285 kcal
Fett 6,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 53,00 g
hvorav
- Sukkerarter 6,20 g
Kostfiber 3,00 g
Protein 2,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Finland
Opphavsland Finland
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 334122
EPD-nummer 4199626
GTIN 07020712013306
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.03.2015
Oppdatert dato 07.08.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager.