Grove Fullkornstykker
520g x 12 poser
Grove fullkornsstykker er bakt med fullkornshvete og er ekstra grove på Brødskala’n. De er steinovnsbakte og har en tynn, sprø skorpe toppet med havregryn, solsikkekjerner og linfrø.
Varenummer: 80702512 | EPD-nummer: 4762092 | GTIN: 05701014064259
Varenummer: 80702512
EPD-nummer: 4762092
GTIN: 05701014064259
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
59 produkter i databasen
Ingredienser
FULLKORNSHVETEMEL 46%, vann, HAVREGRYN 8%, solsikkekjerner 7,5%, linfrø 2,5%, HVETEGLUTEN, HVETEFIBER, salt tilsatt jod, HVETEMEL, sikori fiber, BYGGMALTEKSTRAKT, rapsolje, gjær, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), RUGMEL, fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 143 kJ/ 272 kcal |
Fett | 7,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Kostfiber | 8,50 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,82 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 80702512 |
EPD-nummer | 4762092 |
GTIN | 05701014064259 |
GTIN2 | 5701014064273 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.09.2018 |
Oppdatert dato | 21.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. KAN LIGGE 2 DØGN I ROMTEMPERATUR De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter. |