Hamburgerbrød sesamfrø Chicago 90g
48 stk x 90g
Tradisjonelt hamburgerbrød toppet med sesamfrø. Ferdig stekt og skåret. Diameter 13 cm. Bakt i Norge
Varenummer: 542 | EPD-nummer: 4517488 | GTIN: 07020712014860
Varenummer: 542
EPD-nummer: 4517488
GTIN: 07020712014860
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
59 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sukker, rapsolje, gjær, salt, emulgator
(vegetabilsk E471), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300). Toppet med
sesamfrø.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 291 kJ/ 309 kcal |
Fett | 7,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 50,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,90 g |
Kostfiber | 3,50 g |
Protein | 8,60 g |
Salt | 0,47 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 542 |
EPD-nummer | 4517488 |
GTIN | 07020712014860 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.04.2016 |
Oppdatert dato | 29.11.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød-/bakeprodukter – flerpakk |
Brick kode | Brød-/bakeprodukter – flerpakk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | tin og spis |