Sjokoladebolle 85g

85g x 150stk

Saftig, tradisjonell sjokoladebolle. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek. Bakt i Norge

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201694
EPD-nummer: 5224514
GTIN: 07020712017861

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Hvetemel, vann, 10,2% melkesjokolade (sukker, melkepulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator (E322-solsikke)), sukker, gjær, rapsolje, kardemomme, hvetegluten, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandel, sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 282 kJ/ 306 kcal
Fett 7,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,30 g
Karbohydrat 49,60 g
hvorav
- Sukkerarter 16,90 g
Kostfiber 2,50 g
Protein 7,60 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 201694
EPD-nummer 5224514
GTIN 07020712017861
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 02.04.2019
Oppdatert dato 02.08.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Bakeprodukter – søte
Brick kode Kaker – søte (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines best på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller over vasken med varmt vann. Pensle med egg og la det tørke i ca fem minutter før bollene stekes ved 180-190°C i 8-10 minutter.