Skolebrød med vaniljekrem 120g
120g x 60stk
Bakt i Norge. Saftig og godt skolebrød i tradisjonell rund form. Vaniljekrem er ferdig påført hver bolle slik at du enkelt kan spare tid og få et jevnt og pent resulatt hver gang. Uhevet deigemne. Tin, hev og stek. Melis og kokos medfølger ikke.
Varenummer: 201593 | EPD-nummer: 5706700 | GTIN: 07020712020502
Varenummer: 201593
EPD-nummer: 5706700
GTIN: 07020712020502
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, 17,9% vaniljekrem (melk, sukker, modifisert maisstivelse, melkepulver, mysepulver (melk), stabilisator (E440, E401, E450), melkeprotein, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160a)), sukker, rapsolje, gjær, hvetegluten, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandler og sesamfrø.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 058 kJ/ 289 kcal |
Fett | 5,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 42,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,40 g |
Kostfiber | 2,40 g |
Protein | 8,80 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 201593 |
EPD-nummer | 5706700 |
GTIN | 07020712020502 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2019 |
Oppdatert dato | 02.08.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og med fuktighet. Uten heveskap heves skolebrødene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller under varmelampe (maks 37 grader). Stekes i forvarmet ovn ved ca.180°C i 7-8 minutter. Skolebrødene avkjøles før de dekoreres med melisglasur og kokos. |