Solskinnsbolle 100g
100g x 75 stk
Deilig og smakfull solskinnsbolle med rosiner og vaniljekrem i deigen. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek. Vaniljekrem og melis til topping følger ikke med. Bakt i Norge.
Varenummer: 201591 | EPD-nummer: 5648183 | GTIN: 07020712020465
Varenummer: 201591
EPD-nummer: 5648183
GTIN: 07020712020465
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sukker, 7,5% vaniljekrem (melk, sukker, modifisert maisstivelse, melkepulver, mysepulver (melk), stabilisator (E440, E401, E450), melkeprotein, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160)), rapsolje, 2,9% rosiner, gjær, hvetegluten, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandel, sesamfrø.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 132 kJ/ 310 kcal |
Fett | 5,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 46,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 13,60 g |
Kostfiber | 2,80 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 201591 |
EPD-nummer | 5648183 |
GTIN | 07020712020465 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.04.2019 |
Oppdatert dato | 02.08.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 270 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og med fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller under varmelampe (maks 37 grader). Legg på vaniljekrem, pensle bollene og la det tørke i ca fem minutter før de stekes ved ca. 180°C i 7-8 minutter. |