Brødskala Halvgrovt Vegan

Brytebrød Halvgrov 520g

520g x 9 stk

Brytebrød med syv små rundstykker bakt sammen og toppet med havregryn, bokhvete, solsikkefrø, hirsefrø, linfrø og sesamfrø. Bakt i Norge. Grovhetsprosent: 35%

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201151
EPD-nummer: 5683222
GTIN: 07020712019926

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

HVETEMEL, vann, sammalt RUG (7,7%), FULLKORNSHVETEMEL (7,6%), surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), HAVREGRYN (4,2%), linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, salt, SESAMFRØ, HVETEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300), gjær.

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 007 kJ/ 244 kcal
Fett 4,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 38,80 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 5,90 g
Protein 9,10 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 201151
EPD-nummer 5683222
GTIN 07020712019926
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 18.01.2021
Oppdatert dato 11.06.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.