Brødskala Halvgrovt

Ciabatta halvgrov 120g

120 x 60 stk

Halvgrov ciabatta bakt i Norge toppet med havregryn og gresskarkjerner. Bakt med surdeig av hvete, linfrø og solsikkekjerner. Grovhetsprosent: 30.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201155
EPD-nummer: 5741442
GTIN: 07020712021486

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

HVETEMEL, vann, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), solsikkekjerner, brune linfrø, HVETEKLI (3,4%), gresskarkjerner, potetflak, fermentert HVETEMEL, HAVREGRYN (1,5%), HVETEGLUTEN, salt, BYGGMALTEKSTRAKT, SESAMFRØ, tørket surdeig av HVETE, melbehandlingsmiddel (E300), gjær, rapsolje, glukose, surhetsregulerende middel (E300).

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 135 kJ/ 277 kcal
Fett 8,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 36,20 g
hvorav
- Sukkerarter 1,90 g
Kostfiber 5,90 g
Protein 10,80 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 201155
EPD-nummer 5741442
GTIN 07020712021486
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.04.2021
Oppdatert dato 11.06.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.