Glutenfri Hamburgerbrød
Forbrukerpak 320g
Hatting Glutenfri Hamburgerbrød er deilige hamburgerbrød med sesamfrø som er klare til bruk til alle typer burgere, fiskefilet og kyllingfilet.
Varenummer: 321413 | EPD-nummer: 4519567 | GTIN: 07020712014983
Varenummer: 321413
EPD-nummer: 4519567
GTIN: 07020712014983
PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Hatting
56 produkter i databasen
Ingredienser
| Maisstivelse, vann, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, sesamfrø (3,5%), gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, fortykningsmiddel (E464, E412), psyllium, potetfiber , bambusfiber, emulgator (E471). |
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 320 kJ/ 315 kcal |
| Fett | 8,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,50 g |
| Karbohydrat | 536,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 6,10 g |
| Kostfiber | 3,30 g |
| Protein | 3,00 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Finland |
| Opphavsland | Finland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 321413 |
| EPD-nummer | 4519567 |
| GTIN | 07020712014983 |
| GTIN2 | 7020712015003 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 22.11.2017 |
| Oppdatert dato | 27.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter. |

















