E.H Cheddar Jalapêno Frys
Dette er en grov kjøttrik pølse med hermetisk Jalapeño og ekte Cheddar. Dette er en viden kjent kombinasjon som blir elsket av mange.
Varenummer: 17924 | EPD-nummer: 5010269 | GTIN: 07045381792406
Varenummer: 17924
EPD-nummer: 5010269
GTIN: 07045381792406
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt av svin og storfe (61%), vann, cheddarost (7%) (pasteurisert melk, salt, syrekultur, mikrobiell løpe, farge annatto), jalapêno 6%, potetmel, løk, salt, krydder (inneholder hvitløk), antioksidant (E300), stabilisator (E450, E451), rosmarinekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 019 kJ/ 244 kcal |
Fett | 19,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,50 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 17924 |
EPD-nummer | 5010269 |
GTIN | 07045381792406 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.12.2021 |
Oppdatert dato | 21.12.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |