Ekte Håndverk Orginal
Dette er en av de groveste og mest kjøttrike pølsene på markedet. Er krydret med bl.a. paprika, chili, persille og koriander
Varenummer: 17922 | EPD-nummer: 4780300 | GTIN: 07045381792208
Varenummer: 17922
EPD-nummer: 4780300
GTIN: 07045381792208

INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
21 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt av svin og storfe (70%), vann, potetmel, salt, krydder, antioksidant (E300), stabilisator (E450, E451), antioksidant rosmarinekstrakt
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 036 kJ/ 248 kcal |
Fett | 19,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,90 g |
Karbohydrat | 7,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 17922 |
EPD-nummer | 4780300 |
GTIN | 07045381792208 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.12.2021 |
Oppdatert dato | 21.12.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |