Grillburger 100 g Frys
Hvem sier at hamburgeren skal være flat? Vi har laget en saftig og spenstig hamburgerpølse av grovt storfekjøtt med ost. Perfekt i brød med dressing og salat
Varenummer: 17774 | EPD-nummer: 4001269 | GTIN: 07045381777403
Varenummer: 17774
EPD-nummer: 4001269
GTIN: 07045381777403
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
21 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (75%), vann, ost(4,0%), potetstivelse, kostfiber, salt, melk, dekstrose, krydder, antioksidant (E300)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 874 kJ/ 211 kcal |
| Fett | 15,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,10 g |
| Karbohydrat | 3,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,90 g |
| Protein | 15,00 g |
| Salt | 1,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 17774 |
| EPD-nummer | 4001269 |
| GTIN | 07045381777403 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.12.2021 |
| Oppdatert dato | 20.12.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -50 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |

















