Grillburger 100 g Frys
Hvem sier at hamburgeren skal være flat? Vi har laget en saftig og spenstig hamburgerpølse av grovt storfekjøtt med ost. Perfekt i brød med dressing og salat
Varenummer: 17774 | EPD-nummer: 4001269 | GTIN: 07045381777403
Varenummer: 17774
EPD-nummer: 4001269
GTIN: 07045381777403

INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
21 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (75%), vann, ost(4,0%), potetstivelse, kostfiber, salt, melk, dekstrose, krydder, antioksidant (E300)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 874 kJ/ 211 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,10 g |
Karbohydrat | 3,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 17774 |
EPD-nummer | 4001269 |
GTIN | 07045381777403 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.12.2021 |
Oppdatert dato | 20.12.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |