Grillpølse Kjempe Frys
Stor og saftig, laget av de beste råvarene etter god gammel oppskrift. Leiv Vidars hemmelige krydderblanding er utviklet gjennom årelang eksperimentering og gjør grillpølsen vår til en sikker vinner.
Varenummer: 17704 | EPD-nummer: 1868199 | GTIN: 07045381770404
Varenummer: 17704
EPD-nummer: 1868199
GTIN: 07045381770404
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt (59%), vann, stivelse av tapioka og potet, storfeprotein, bufret eddik, salt, konserveringsmiddel (E250), havrefiber, krydder (inneholder bl.a. muskat, pepper, kardemomme, paprika og naturlig aroma), løk, stabilisator (E450, E451) antioksidant (E 300), røykaroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 990 kJ/ 236 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,10 g |
Karbohydrat | 7,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 11,10 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 17704 |
EPD-nummer | 1868199 |
GTIN | 07045381770404 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.12.2021 |
Oppdatert dato | 20.12.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |