Grillpølse ostechili 111g
Grillpølse med smak av ost og chili. Pølsen er aromatisk krydret som gir et herlig særpreg.
Varenummer: 18039 | EPD-nummer: 6242572 | GTIN: 07045381803904
Varenummer: 18039
EPD-nummer: 6242572
GTIN: 07045381803904
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Svine- og storfekjøtt (54%), vann, ost (7%) (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur, potetmel), stivelse av tapioka og potet, svineprotein, dekstrose (mais), havrefiber(glutenfri), eddik, salt, krydder (inneholder: paprika, pepper, malt chili), grønnchili, rød chili, stabilisator (E450, E451) antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250), røykaroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 040 kJ/ 249 kcal |
Fett | 19,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,20 g |
Karbohydrat | 7,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 9,40 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 18039 |
EPD-nummer | 6242572 |
GTIN | 07045381803904 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.08.2023 |
Oppdatert dato | 23.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -15 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 4 dager |
Tilberedning
Grilles | Rullegrill/skyvegrill må være skikkelig rengjort. Vask og tørk før bruk (fra ytterkant og inn mot midten). Sett på varmen. Legg på rikelig med pølser når rullegrill/ skyvegrill er varm – full rullegrill/skyvegrill til rett tid selger flere pølser! Det er viktig at temperaturen sjekkes. Fjern pølsene som har ligget for lenge og som du selv ikke blir fristet til å kjøpe. Husk «Legg aldri en frossen pølse på grillen». Grillpølsen har 45-60 min tilberedningstid, deretter ca 4 timers liggetid. |