Grillpølse ostechili 111g

Grillpølse med smak av ost og chili. Pølsen er aromatisk krydret som gir et herlig særpreg.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 18039
EPD-nummer: 6242572
GTIN: 07045381803904

INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS

PRODUSENT: Leiv Vidar AS

VAREMERKE: Leiv Vidar

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Svine- og storfekjøtt (54%), vann, ost (7%) (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur, potetmel), stivelse av tapioka og potet, svineprotein, dekstrose (mais), havrefiber(glutenfri), eddik, salt, krydder (inneholder: paprika, pepper, malt chili), grønnchili, rød chili, stabilisator (E450, E451) antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250), røykaroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 040 kJ/ 249 kcal
Fett 19,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,20 g
Karbohydrat 7,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Protein 9,40 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 18039
EPD-nummer 6242572
GTIN 07045381803904
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 23.08.2023
Oppdatert dato 23.08.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -15 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 7 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 4 dager

Tilberedning

Grilles Rullegrill/skyvegrill må være skikkelig rengjort. Vask og tørk før bruk (fra ytterkant og inn mot midten). Sett på varmen. Legg på rikelig med pølser når rullegrill/ skyvegrill er varm – full rullegrill/skyvegrill til rett tid selger flere pølser! Det er viktig at temperaturen sjekkes. Fjern pølsene som har ligget for lenge og som du selv ikke blir fristet til å kjøpe. Husk «Legg aldri en frossen pølse på grillen». Grillpølsen har 45-60 min tilberedningstid, deretter ca 4 timers liggetid.