Ostepølse 107g
En saftig, stor stekepølse med rund og fin ostesmak- en bestselger fra første stund! Med bacon rundt seg blir den en helmiddag for Mons.
Varenummer: 18037 | EPD-nummer: 6209928 | GTIN: 07045381701705
Varenummer: 18037
EPD-nummer: 6209928
GTIN: 07045381701705
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt (59%), vann, ost (6%) (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur, potetmel), stivelse av tapioka og potet, salt, svineprotein, eddik, havrefiber(glutenfri), dekstrose(mais),krydder (inneholder bl.a. paprika, pepper, koriander, muskat, kardemomme, dekstrose, naturlig aroma), stabilisator (E450, E451), antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250), røykaroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 070 kJ/ 256 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,40 g |
Karbohydrat | 7,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 11,50 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 18037 |
EPD-nummer | 6209928 |
GTIN | 07045381701705 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.08.2023 |
Oppdatert dato | 23.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -15 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |