Ostepølse XL grov 160g
Grov ostepølse på 160 gram, en ostepølse med god smak som vi håper vil tilfredsstiller de som er skikkelig pølsesultne!
Varenummer: 17983 | EPD-nummer: 5347281 | GTIN: 07045381798309
Varenummer: 17983
EPD-nummer: 5347281
GTIN: 07045381798309
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt (79%), vann, ost (7%) (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur, potetmel), stivelse av tapioka og potet, storfeprotein, bufret eddik, salt, havrefiber, krydder( inneholder bl.a. muskat, pepper, paprika, naturlig aroma, sukker),dekstrose, stabilisator (E450, E451), antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250), røykaroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 080 kJ/ 258 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,70 g |
Karbohydrat | 4,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 17983 |
EPD-nummer | 5347281 |
GTIN | 07045381798309 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.12.2021 |
Oppdatert dato | 20.12.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |