Wiener 20stk1100g
Varenummer: 61647 | EPD-nummer: 4181434 | GTIN: 07045386064706
Varenummer: 61647
EPD-nummer: 4181434
GTIN: 07045386064706
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Svine- og storfekjøtt (60%), vann, stivelse av tapioka og potet, svineprotein, salt, eddik, havrefiber(glutenfri), krydder (inneholder bl.a. paprika, muskat, pepper, naturlig aroma, sukker og krydderekstrakt), dekstrose(mais), antioksidant (E 300), stabilisator (E 450, E451), konserveringsmiddel (250), naturlig røyk og importert fåretarm.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 010 kJ/ 241 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,30 g |
Karbohydrat | 7,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 11,40 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Svinekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 61647 |
EPD-nummer | 4181434 |
GTIN | 07045386064706 |
GTIN2 | 7045386164703 |
GTIN3 | 7045386264700 |
Opprettet dato | 31.05.2023 |
Oppdatert dato | 31.05.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 32 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 17 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |