Wienerpølse 75g K
Wienerpølsen vår er etter årelang eksperimentering komponert for pølsekjennere, med utsøkte råvarer og Leiv Vidars egen krydderblanding
Varenummer: 17709 | EPD-nummer: 5524590 | GTIN: 07045381770909
Varenummer: 17709
EPD-nummer: 5524590
GTIN: 07045381770909
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
21 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt (61%), vann, stivelse av tapioka og potet, storfeprotein, bufret eddik, salt, havrefiber, krydder(inneholder bl.a. muskat, pepper, paprika, kardemomme og naturlig aroma), stabilisator (E450, E451), antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250), fåretarm ,røykaroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 010 kJ/ 241 kcal |
| Fett | 18,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,30 g |
| Karbohydrat | 7,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 11,40 g |
| Salt | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 17709 |
| EPD-nummer | 5524590 |
| GTIN | 07045381770909 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.12.2021 |
| Oppdatert dato | 20.12.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -50 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |

















