Wienerpølse 75g K
Wienerpølsen vår er etter årelang eksperimentering komponert for pølsekjennere, med utsøkte råvarer og Leiv Vidars egen krydderblanding
Varenummer: 17709 | EPD-nummer: 5524590 | GTIN: 07045381770909
Varenummer: 17709
EPD-nummer: 5524590
GTIN: 07045381770909
INFORMASJONSEIER: Leiv Vidar AS
PRODUSENT: Leiv Vidar AS
VAREMERKE: Leiv Vidar
20 produkter i databasen
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt (61%), vann, stivelse av tapioka og potet, storfeprotein, bufret eddik, salt, havrefiber, krydder(inneholder bl.a. muskat, pepper, paprika, kardemomme og naturlig aroma), stabilisator (E450, E451), antioksidant (E300), konserveringsmiddel (E250), fåretarm ,røykaroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 010 kJ/ 241 kcal |
Fett | 18,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,30 g |
Karbohydrat | 7,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 11,40 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 17709 |
EPD-nummer | 5524590 |
GTIN | 07045381770909 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.12.2021 |
Oppdatert dato | 20.12.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 7 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 7 dager |