Blåskjell Snadder&Snaskum, 10 kg.krt, fersk
1000 GRM
Blåskjell levende, Snadder&Snaskum, 1 kg.nett, fersk
Varenummer: 211100 | EPD-nummer: 4279519 | GTIN: 07033352133365
Varenummer: 211100
EPD-nummer: 4279519
GTIN: 07033352133365
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
102 produkter i databasen
Ingredienser
Blåskjell levende
Allergen: Bløtdyr
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Ja | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 229 kJ/ 54 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,30 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 10,40 g |
Salt | 0,72 g |
Natrium | 0,29 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 211100 |
EPD-nummer | 4279519 |
GTIN | 07033352133365 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.08.2015 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 11 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |