Reker i lake maskinpillede luxus str.125-175, 1,5 kg.spann MSC
1500,0 GRM
Reker i lake maskinpillede luxus str.125-175, 1,5 kg.spann
Varenummer: 223015 | EPD-nummer: 4283404 | GTIN: 07033352003903
Varenummer: 223015
EPD-nummer: 4283404
GTIN: 07033352003903
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
126 produkter i databasen
Ingredienser
Reker (Pandalus borealis), salt, sukker, sitronsyre, smaksforsterker, askorbinsyre, (E-211 og E202)
Allergen: Skalldyr
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Ja |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 246 kJ/ 58 kcal |
| Fett | 0,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| - Enumettede fettsyrer | 0,20 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 13,20 g |
| Salt | 3,00 g |
| Natrium | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Canada |
| Opphavsland | Canada |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 223015 |
| EPD-nummer | 4283404 |
| GTIN | 07033352003903 |
| GTIN2 | 07033352375680 |
| GTIN3 | 07033352375697 |
| Opprettet dato | 17.08.2015 |
| Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 70 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















