Scampi u/skall str. 16-20, Black Tiger singelfryst
1000 GRM
Scampi u/skall str. 16-20, Black Tiger, singelfryst
Varenummer: 232016 | EPD-nummer: 4282216 | GTIN: 07033352111738
Varenummer: 232016
EPD-nummer: 4282216
GTIN: 07033352111738
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
121 produkter i databasen
Ingredienser
Scampi uten skall
Allergen: Skalldyr
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 359 kJ/ 86 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
- Flerumettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 0,22 g |
Natrium | 0,09 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Vietnam |
Opphavsland | Vietnam |
Varegruppe | |
Varenummer | 232016 |
EPD-nummer | 4282216 |
GTIN | 07033352111738 |
GTIN2 | 07033352375284 |
GTIN3 | 07033352375291 |
Opprettet dato | 17.08.2015 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 250 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |