Sei filet m/ben u/skinn maskinskåret,10 kg.krt, fersk
3000 GRM
Sei filet m/ben u/skinn maskinskåret,10 kg.krt, fersk
Varenummer: 111252 | EPD-nummer: 4271623 | GTIN: 97033352371661
Varenummer: 111252
EPD-nummer: 4271623
GTIN: 97033352371661
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
102 produkter i databasen
Ingredienser
Seifilet uten skinn, med ben
Allergen: Fisk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 292 kJ/ 69 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,50 g |
Salt | 0,19 g |
Natrium | 0,07 g |
Kalium | 0,40 mg |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 111252 |
EPD-nummer | 4271623 |
GTIN | 97033352371661 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 97033352371678 |
Opprettet dato | 17.08.2015 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 8 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |