Sursild Spann
Varenummer: 143300 | EPD-nummer: | GTIN: 70900520933019
Varenummer: 143300
EPD-nummer:
GTIN: 70900520933019
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
121 produkter i databasen
Ingredienser
Marinerte sildebiter (43%) (sild, krydder), lake (43%) (vann, sukker, eddik, konserveringsmiddel ( E202, E211)), løk (14%) sursildkrydder (pepper, sennepsfrø, nellik, allhånde)Allergener: Sil, sennepsfrø
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Skalldyr, Egg, Peanøtter, Soya, Melk, Selleri, Sesamfrø, Svoveldioksid eller sulfitter, Lupin og Bløtdyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 719 kJ/ 172 kcal |
Fett | 5,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,50 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,00 g |
Protein | 2,90 g |
Salt | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 143300 |
EPD-nummer | |
GTIN | 70900520933019 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.12.2024 |
Oppdatert dato | 11.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 210 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |