Aprikos- Fersken 820g
820 GRM
Varenummer: 261502 | EPD-nummer: 4091492 | GTIN: 07070841001576
Varenummer: 261502
EPD-nummer: 4091492
GTIN: 07070841001576
PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
101 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, aprikos 26%, fersken 14%, vatn, fortjukningsmiddel (pektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumlaktat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). 40 g frukt pr. 100 gKan innehalde fruktstein.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 755 kJ/ 178 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 43,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 43,00 g |
| Protein | 0,40 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Syltetøy, geleer eller hermetisk frukt |
| Varenummer | 261502 |
| EPD-nummer | 4091492 |
| GTIN | 07070841001576 |
| GTIN2 | 17070841001573 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 27.11.2014 |
| Oppdatert dato | 08.02.2023 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
| Klasse | Søte pålegg/krem/glasur |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 22 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 122 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















