Aprikos-Ferskensyltetøy UTS 335g
Varenummer: 229826 | EPD-nummer: 5919543 | GTIN: 07070841005086
Varenummer: 229826
EPD-nummer: 5919543
GTIN: 07070841005086
PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
101 produkter i databasen
Ingredienser
| Aprikos 40%, fersken 40%, vatn, fiber (frå sikkorirot), fortjukkingsmiddel (pektin), pasjonsfruktkonsentrat, surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), søtstoff (sukralose). 80 g frukt pr. 100 g. | |||||
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 269 kJ/ 65 kcal |
| Fett | 0,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 8,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 8,60 g |
| Kostfiber | 11,80 g |
| Protein | 1,10 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Syltetøy, geleer eller hermetisk frukt |
| Varenummer | 229826 |
| EPD-nummer | 5919543 |
| GTIN | 07070841005086 |
| GTIN2 | 17070841005083 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.02.2022 |
| Oppdatert dato | 28.02.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 22 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















