Aprikos Heimefrå 380g
380 GRM
Varenummer: 230502 | EPD-nummer: 4841367 | GTIN: 07070841002474
Varenummer: 230502
EPD-nummer: 4841367
GTIN: 07070841002474
PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
96 produkter i databasen
Ingredienser
Aprikos 43%, fersken 22%, sukker, vatn, fortjukningsmiddel (pektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioksidant (askorbinsyre). 65 g frukt pr 100 g.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 587 kJ/ 138 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 32,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 32,80 g |
Kostfiber | 1,70 g |
Protein | 0,60 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Syltetøy, geleer eller hermetisk frukt |
Varenummer | 230502 |
EPD-nummer | 4841367 |
GTIN | 07070841002474 |
GTIN2 | 17070841002471 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.10.2017 |
Oppdatert dato | 07.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 274 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 92 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |