Aprikoskompott 8,5 kg spann
8,5 KG
Varenummer: 331890 | EPD-nummer: 4525895 | GTIN: 07070841001989
Varenummer: 331890
EPD-nummer: 4525895
GTIN: 07070841001989
PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
96 produkter i databasen
Ingredienser
Aprikos 28%, ananas 12% (frå konsentrat), fersken 7%, sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin, xanthangummi),surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).Framstilt frå 47 g frukt pr.100 g
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 586 kJ/ 138 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 33,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 33,00 g |
Protein | 0,40 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Ferdigdesserter |
Varenummer | 331890 |
EPD-nummer | 4525895 |
GTIN | 07070841001989 |
GTIN2 | 7070841001989 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.05.2016 |
Oppdatert dato | 23.11.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 122 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |