Jordbærsyltetøy UTS 330g
330 GRM
Varenummer: 229808 | EPD-nummer: 2388890 | GTIN: 07037400001330
Varenummer: 229808
EPD-nummer: 2388890
GTIN: 07037400001330
PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
96 produkter i databasen
Ingredienser
Inneheld søtstoff og naturleg fruktsukker frå bæra. Ingrediensar: Jordbær 80%, vatn, fiber (frå sikorirot), fortjukningsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumsitrat), farge (karmin), søtstoff (sukralose).80 g bær pr. 100 g.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 178 kJ/ 43 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 5,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,60 g |
Kostfiber | 9,30 g |
Protein | 0,40 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Syltetøy, geleer eller hermetisk frukt |
Varenummer | 229808 |
EPD-nummer | 2388890 |
GTIN | 07037400001330 |
GTIN2 | 17037400001337 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.11.2014 |
Oppdatert dato | 18.09.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Søte pålegg/krem/glasur |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |