Jordbærsyltetøy 24 g
24 GRM
Varenummer: 301508 | EPD-nummer: 2481760 | GTIN: 17037400001443
Varenummer: 301508
EPD-nummer: 2481760
GTIN: 17037400001443
PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
96 produkter i databasen
Ingredienser
Jordbær 40%, sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Framstilt frå 40 g bær pr 100 g.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 747 kJ/ 176 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 42,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 42,60 g |
Protein | 0,20 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Syltetøy, geleer eller hermetisk frukt |
Varenummer | 301508 |
EPD-nummer | 2481760 |
GTIN | 17037400001443 |
GTIN2 | 17037400001443 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.11.2014 |
Oppdatert dato | 23.11.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Søte pålegg/krem/glasur |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |