Klem jordbær mindre sukker 380g
Klem 50 % mindre sukker er laga av dei beste bæra som er mosa og sylta. No med mindre sukker, heilt utan søtstoff
Varenummer: 261821 | EPD-nummer: 6621643 | GTIN: 07070841006588
Varenummer: 261821
EPD-nummer: 6621643
GTIN: 07070841006588

PRODUSENT: Lerum AS
VAREMERKE: Lerum
99 produkter i databasen
Ingredienser
Jordbær 40%, vatn, sukker, fortjukkingsmiddel (pektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre),konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farge (karmin). 40 g bær pr. 100 g.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 404 kJ/ 97 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 22,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,60 g |
Protein | 0,20 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Syltetøy, smørbare gelé-, nøtte- og søtpålegg og hermetisk frukt |
Varenummer | 261821 |
EPD-nummer | 6621643 |
GTIN | 07070841006588 |
GTIN2 | 17070841006585 |
GTIN3 | 27070841006582 |
Opprettet dato | 14.02.2025 |
Oppdatert dato | 14.02.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 182 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |