Fiskepudding atmospakket 800 gr, fersk
800
Varmebehandlet fiskefarseprodukt. Brukes som hovedingrediens i middagsretter eller som hurtigrett. Må gjennomvarmes før servering.
Varenummer: 721401 | EPD-nummer: | GTIN: 07053365676444
Varenummer: 721401
EPD-nummer:
GTIN: 07053365676444
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
121 produkter i databasen
Ingredienser
Helmelk, Fisk 47,4% (Sei 15,8%, kvitlaks 15,8%, hyse 7,9%, torsk 7,9%), potetmel, taioka, rapsolje, laktat, salt, vacuumsalt, Fortykningsmiddel: guarkjernemel (E412), dekstrose, naturkrydder, muskatnøtt, koriander, løkgranulat, sort pepper, hvitløksgranulat.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 474 kJ/ 113 kcal |
Fett | 4,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,30 g |
Karbohydrat | 8,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 721401 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07053365676444 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.02.2018 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 60 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i panne eller i ovn |