Laks filet, c-trim m/skinn u/ben
Laks filet, c-trim med skinn uten ben. Norsk, superior kvalitet. 3 kg.krt, fersk
Varenummer: 121212 | EPD-nummer: 4272902 | GTIN: 97033352372194
Varenummer: 121212
EPD-nummer: 4272902
GTIN: 97033352372194
PRODUSENT: Lerøy Sjømatgruppen AS
VAREMERKE: Lerøy
102 produkter i databasen
Ingredienser
Laks filet med skinn, uten ben
Allergen: Fisk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 932 kJ/ 224 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 5,90 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 5,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 0,15 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 121212 |
EPD-nummer | 4272902 |
GTIN | 97033352372194 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.12.2015 |
Oppdatert dato | 13.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 7 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 5 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |