Firmita brødforbedrer 25 kg
Enzymbasert bakehjelpemiddel med "clean label" til deiger der man ønsker økt volum og økt deigstabilitet.
Varenummer: 45925 | EPD-nummer: | GTIN: 17048750459259
Varenummer: 45925
EPD-nummer:
GTIN: 17048750459259
![Lesaffre](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_2129.jpg)
INFORMASJONSEIER: Pals AS
PRODUSENT: Lesaffre
VAREMERKE: Pulso
3 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, solsikkeolje, enzymer (alfa-amylase, amyloglukosidase, glukoseoksidase, xylanase), melbehandlingsmiddel E300.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 559 kJ/ 380 kcal |
Fett | 2,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,35 g |
Karbohydrat | 77,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 10,50 g |
Salt | 0,22 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Bakeblandinger og tilbehør |
Varenummer | 45925 |
EPD-nummer | |
GTIN | 17048750459259 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.08.2019 |
Oppdatert dato | 12.05.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |