Delikat Karrisild 2x1200g
1200 GRM
Delikat karrisild har en fyldig og varm karrisaus kombinert med sødmefylte gulrøtter og litt purre, noe som gir denne sildevarianten en kraftig, men velbalansert smak.
Varenummer: 148378 | EPD-nummer: 5542402 | GTIN: 07036110008424
Varenummer: 148378
EPD-nummer: 5542402
GTIN: 07036110008424
PRODUSENT: MILLS AS
VAREMERKE: DELIKAT
36 produkter i databasen
Ingredienser
Marinert sild (38 %), vann, sukker, rapsolje, eggepulver, eddik, sennepsfrø, stabilisator (xanthangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), karrikrydder (inneholder bukkehornkløver), salt, gulrot (1 %), purreløk, fargestoff (betakaroten)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 550 kJ/ 370 kcal |
Fett | 28,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 17,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 8,00 g |
Karbohydrat | 26,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 25,00 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 2,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 148378 |
EPD-nummer | 5542402 |
GTIN | 07036110008424 |
GTIN2 | 7036110114125 |
GTIN3 | 7036110413419 |
Opprettet dato | 01.04.2016 |
Oppdatert dato | 16.05.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 93 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 32 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |