DELIKAT SEIFILET
190 GRM
Varenummer: 110568 | EPD-nummer: 728345 | GTIN: 07041910056865
Varenummer: 110568
EPD-nummer: 728345
GTIN: 07041910056865

PRODUSENT: MILLS AS
VAREMERKE: DELIKAT
27 produkter i databasen
Ingredienser
Saltet og røkt seifilet (79 %), rapsolje, konserveringsmiddel (natriumbenzoat), fargestoff (paraoransje, nykockin)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 710 kJ/ 170 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 9,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 110568 |
EPD-nummer | 728345 |
GTIN | 07041910056865 |
GTIN2 | 07041910105686 |
GTIN3 | 07041910205683 |
Opprettet dato | 01.04.2016 |
Oppdatert dato | 06.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 273 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |