Mills Italiensk Salat 200g
200 GRM
Vår klassiske Italienske salat med frisk norsk kål og knasende sprø gulrøtter. En klassisk salat som er god i kombinasjon med f. eks. skinke. Mills salater produseres i Drammen.
Varenummer: 151106 | EPD-nummer: 6321145 | GTIN: 07036110211206
Varenummer: 151106
EPD-nummer: 6321145
GTIN: 07036110211206

PRODUSENT: MILLS AS
VAREMERKE: MILLS
103 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 310 kJ/ 315 kcal |
Fett | 32,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 20,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferdigsalater |
Varenummer | 151106 |
EPD-nummer | 6321145 |
GTIN | 07036110211206 |
GTIN2 | 7036110471679 |
GTIN3 | 7036110306872 |
Opprettet dato | 16.01.2024 |
Oppdatert dato | 18.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |