MILLS ORIGINAL KAVIAR 185g
185 GRM
Mills Kaviar er et friskt smørbrødpålegg som generasjoner av nordmenn har hatt på brødskivene gjennom oppveksten - og senere i livet! Mills lanserte kaviar allerede i 1952. Nå har vi oppgradert korken, den er større og mer brukervennlig.
Varenummer: 146267 | EPD-nummer: 4670139 | GTIN: 07036110009834
Varenummer: 146267
EPD-nummer: 4670139
GTIN: 07036110009834
PRODUSENT: MILLS AS
VAREMERKE: MILLS
96 produkter i databasen
Ingredienser
Lettrøkt og sukkersaltet rogn fra skrei (45 %), rapsolje, sukker, vann, potetflak, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), eddik, fargestoff (karmin, beta-apo-8`-karotenal)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 800 kJ/ 430 kcal |
Fett | 39,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 24,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 11,00 g |
Karbohydrat | 13,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,00 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 5,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringsstabil fisk |
Varenummer | 146267 |
EPD-nummer | 4670139 |
GTIN | 07036110009834 |
GTIN2 | 07036110112107 |
GTIN3 | 07036110410791 |
Opprettet dato | 13.02.2017 |
Oppdatert dato | 01.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 12 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |