Plantego' Sjokao 165g
165g
Plantego' Sjoko er et plantebasert sjokoladepålegg med hvite bønner, søtpotet og kakao. Plantego' Sjokao kan brukes på brødskiven, knekkebrødet, Produktet har et lavt innhold av sukker og mettet fett. Plantego Sjoko er uten allergener og vegansk.
Varenummer: 149105 | EPD-nummer: 5892047 | GTIN: 07036110011981
Varenummer: 149105
EPD-nummer: 5892047
GTIN: 07036110011981
PRODUSENT: MILLS AS
VAREMERKE: Plantego'
17 produkter i databasen
Ingredienser
Hvite bønner (47%), rapsolje, sukker, søtpotet (9 %), kakaopulver (5 %), vann, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), salt, naturlig aroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 150 kJ/ 275 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 11,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 5,00 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 17,00 g |
Kostfiber | 5,00 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 149105 |
EPD-nummer | 5892047 |
GTIN | 07036110011981 |
GTIN2 | 07036110114644 |
GTIN3 | 07036110414027 |
Opprettet dato | 30.08.2022 |
Oppdatert dato | 26.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 6 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |