STRYHN'S DANSK GROV POSTEI
190 GRM
Varenummer: 144408 | EPD-nummer: 4160016 | GTIN: 07036110008707
Varenummer: 144408
EPD-nummer: 4160016
GTIN: 07036110008707
PRODUSENT: MILLS AS
VAREMERKE: STRYHN´S
3 produkter i databasen
Ingredienser
Svinelever (38%), vann, svinefett (23%), hvetemel, skummetmelkpulver, løk, salt, stabilisator (E 451i), pepper, konserveringsmiddel (sorbinsyre), antioksidant (natriumascorbat), aroma
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 080 kJ/ 260 kcal |
| Fett | 20,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 9,00 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 3,00 g |
| Karbohydrat | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 1,05 g |
| Jern | 9,70 mg (69% *) |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferdigsalater |
| Varenummer | 144408 |
| EPD-nummer | 4160016 |
| GTIN | 07036110008707 |
| GTIN2 | 07036110110332 |
| GTIN3 | 07036110409245 |
| Opprettet dato | 01.04.2016 |
| Oppdatert dato | 21.02.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 70 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















